Lots de Nadal

Aquest any m’he decidit!

Cresol. Territori i Fogons ha estrenat botiga amb més de 30 referències de vi i diversos productes com oli, olives, pastissets, embotits de Cal Rovira, diverses varietats de foie i peces d’ànec del Delta de l’Ebre… i amb elles podem fer lots de Nadal personalitzats i amb ànima.

Tots són productes de proximitat, elaborats per productors del territori que tenen en la qualitat dels seus productes l’objectiu prioritari. Per això m’he decidit a oferir-te la possibilitat de configurar lots personalitzats. Aquells on tu esculls què i com per oferir, a la persona escollida, quelcom que va més enllà d’un regal de Nadal. Amb aquests lots podràs demostrar com t’estimes a aquest país i a la seva gent, i com és d’important el teu amic, o el teu client. Tant important que els hi dediques el teu temps per a fer un present amb allò que li agrada i, a més, és de la màxima qualitat.

Vine al Mercat de la Independència i entre tots dos escollirem els productes més adients.

T’espero!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: